Επιστημονικές Δραστηριότητες

Επιστημονικές Δραστηριότητες

Επιστημονικές Δραστηριότητες

ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ

 

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022: Ημερίδα με θέμα "Επίκαιρα Ακτινολογικά Θέματα: Μαστός - Μυοσκελετικό" 

Το Σάββατο 15/1/2022 πραγματοποιήθηκε η ημερίδα της ΑΕΒΕ με θέμα: "Επίκαιρα Ακτινολογικά Θέματα: Μαστός - Μυοσκελετικό". Η ημερίδα ήταν απόλυτα επιτυχημένη, την παρακολούθησαν 112 συνάδελφοι από πολλές πόλεις της Ελλάδας, ενώ τις ομιλίες σε δεύτερο χρόνο τις είδαν μέχρι σήμερα 184 ακόμη συνάδελφοι. Τονίζουμε ότι τα βίντεο είναι διαθέσιμα σε όλους για να τα ξαναδούνε στην ιστοσελίδα του event. 

Link:  https://www.livemedia.gr/ragiology22

Την αφίσα της ημερίδας μπορείτε να κατεβάσετε σε μορφή pdf πατώντας εδώ.

Το πρόγραμμα της ημερίδας μπορείτε να κατεβάσετε σε μορφή pdf πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της ημερίδας που αναφέρονται στο πρόγραμμα της ημερίδας. Είναι τιμή για την ΑΕΒΕ η μακρόχρονη υποστήριξή τους στις εκπαιδευτικές δράσεις.

poster jpg

program 1

 

PROGRAM 2

Σάββατο 22 Μαΐου 2021: Ημερίδα με θέμα "Μετεγχειρητική Αγγειακή Απεικόνιση & Απεικόνιση Fistula"

Το Σάββατο 22 Μαΐου 2021 πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά η εκπαιδευτική ημερίδα της ΑΕΒΕ. Η ημερίδα συνοδεύτηκε με πιστοποιητικό παρακολούθησης και μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης. Για ακόμη μια φορά, έμπειροι ομιλητές πλαισίωσαν την εκδήλωση και μοιράστηκαν μαζί μας τα νεότερα δεδομένα καθώς και την εμεπιρία τους από την καθημέρα κλινική πρακτική. 

Την αφίσα της ημερίδας μπορείτε να κατεβάσετε σε μορφή pdf πατώντας εδώ.

Το πρόγραμμα της ημερίδας μπορείτε να κατεβάσετε σε μορφή pdf πατώντας εδώ.

Οι ομιλίες ανέβηκαν και είναι ανοικτές για παρακολούθηση στην ιστοσελίδα: https://www.livemedia.gr/ragiology21 .

 

1

 2

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020: Ημερίδα με θέμα "Επίκαιρα Ακτινολογικά Θέματα".

Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η εκπαιδευτική ημερίδα της ΑΕΒΕ, με θέμα: "Επίκαιρα Ακτινολογικά Θέματα". Η εκδήλωση έγινε αποκλειστικά ηλεκτρονικά με ζωντανή αναμετάδοση των ομιλιών και την παρακολούθησαν περισσότεροι από 200 συνάδελφοι από όλη την Ελλάδα. Το πρόγραμμα και την αφίσα της εκδήλωσης μπορείτε να κατεβάσετε σε μορφή pdf πατώντας εδώ: αφίσα   πρόγραμμα  

Οι αλλαγές στον τρόπο που γίνεται η ιατρική εκπαίδευση σήμερα αποτυπώθηκαν στο γεγονός ότι το 56.73% των μελών παρακολούθησε την ημερίδα στο σταθερό του υπολογιστή (dekstop), 37.15% στο κινητό του τηλέφωνο και 6.12% στο tablet του.

Εντυπωσιακή είναι και η γεωγραφική κατανομή των μελών που παρακολούθησαν την ημερίδα: Θεσσαλονίκη 37%, Αθήνα-Πειραιάς 26%, Λάρισα 2.8%, Βέροια 2.1%, Ιωάννινα 2%, Κως 1.7%, Πάτρα 1.5%, Αλεξανδρούπολη 1%, Δράμα %, Ηράκλειο Κρήτης 0.5%, Κοζάνη 0.5%, Καβάλα 0.5%, Κατερίνη 0.5% Πάρος 0.3%, Χίος 0.3%, Αργοστόλι 0.2%, Βόλος 0.2%, καθώς και από άλλες πόλεις με μικρότερα ποσοστά επί των συνολικών μελών που παρακολούθησαν.

Επίσης την ημερίδα παρακολούθησαν συνάδελφοι από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από τις πόλεις: Λευκωσία, Λονδίνο, Κωνσταντινούπολη, Ντύσελντορφ, Τίρανα και το San Antonio των ΗΠΑ.

Prog 1

prog 2

 

Link για online παρακολούθηση των ομιλιών: https://www.livemedia.gr/aebe20  

Φωτογραφίες από τις ομιλίες της ημερίδας. 

 ad vr           pk 

       

ak   kk         

xm     xt

 κ. Δημητριάδης κ. Τσιτουρίδης      κ. Ραφαηλίδης κ. Δημητριάδης

κ. Ραφαηλίδης κ. Καλλιφατίδης      κ. Τσαντιρίδης κ. Ραφαηλίδης

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς και υποστηρικτές της ημερίδας αυτής:

Χορηγοί

Bayer Logo 2018 (Color)            LOGO VIANEX GR NEW HR 01

ge logo             syn lab logo clean with url

Υποστηρικτές

Siemens Healthineers

            leriva

CarestreamHealth Logo orange HiRes Small                THE LOGO

 Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020: Ημερίδα με θέμα "Παιδιατρική Υπερηχογραφία: Βασικές Αρχές και Νεότερες εξελίξεις".

Η εκπαιδευτική ημερίδα της ΑΕΒΕ πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020, με θέμα: "Παιδιατρική Υπερηχογραφία: Βασικές Αρχές και Νεότερες εξελίξεις". Η εκδήλωση έγινε στο κόκκινο κτίριο ΚΕΔΕΑ του ΑΠΘ, με δωρεάν συμμετοχή με εγγραφή στην αρχή της εκδήλωσης και χορηγήθηκαν 4 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

 

aebe 1 final

IMG 20200201 083627

IMG 20200201 115040

 

Την αφίσα της εκδήλωσης μπορείτε να κατεβάσετε σε μορφή pdf πατώντας εδώ.

1 February AEBE Ped US

Πρόγραμμα ημερίδας:

 program 1 february FINAL A

program 1 February FINAL B

Τo πρόγραμμα της εκδήλωσης μπορείτε να κατεβάσετε σε μορφή pdf πατώντας εδώ.

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019: Ημερίδα με θέμα Ακτινολογίας του Μυοσκελετικού Συστήματος.

Το Σάββατο 28/09/2019 έλαβε χώρα με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα της ΑΕΒΕ με θέμα Ακτινολογίας της άρθρωσης του ώμου και του γόνατος. Ακολουθούν η ΑΦΊΣΑ και το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας. Η συγκεκριμένη ημερίδα πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Διεθνούς ημέρας Ακτινολογίας 2019, η οποία ήταν αφιερωμένη στην απεικόνιση του Μυοσκελετικού Συστήματος. Η ΑΕΒΕ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συμμετείχε στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλο τον κόσμο για την ημέρα αυτή. Πληροφορίες στην ιστοσελίδα: https://www.internationaldayofradiology.com/

Την αφίσα της ημερίδας μπορείτε να κατεβάσετε σε μορφή pdf πατώντας εδώ.

Το πρόγραμμα της ημερίδας μπορείτε να κατεβάσετε σε μορφή pdf πατώντας εδώ.

POSTER

program 1

program 2

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019: Ημερίδα με θέμα Καρδιαγγειακής απεικόνισης.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019, στο Κέντρο Διάδωσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων
(ΚΕ.Δ.Ε.Α) στη Θεσσαλονίκη, η εκπαιδευτική ημερίδα με τίτλο:

 "Προηγμένη Καρδιαγγειακή Απεικόνιση στη Στεφανιαία Νόσο και το Οξύ Θωρακικό Άλγος: ερωτήματα και απαντήσεις - ο ρόλος της Αξονικής και Μαγνητικής Τομογραφίας Καρδιάς"

Με τη συμμετοχή συναδέλφων όλων των σχετιζόμενων ειδικοτήτων (Ακτινολόγων, Καρδιολόγων, Πυρηνικών Ιατρών, Καρδιοχειρουργών, καθώς επίσης και Τεχνολόγων) και τις ομιλίες εξειδικευμένων και έμπειρων ομιλητών στο πεδίο της Καρδιαγγειακής Απεικόνισης δόθηκε η δυνατότητα μιας πολυδιάστατης και εμπεριστατωμένης ενημέρωσης σχετικά με τη σύγχρονη διαγνωστική αλλά και θεραπευτική προσέγγιση των ασθενών με στεφανιαία νόσο, τονίζοντας το σημαντικό ρόλο της Αξονικής και Μαγνητικής Τομογραφίας Καρδιάς στην καθ' ημέρα κλινική πράξη.

Η Ημερίδα ολοκληρώθηκε με την κλήρωση τριών, ιδιαίτερα ποιοτικών, βιβλίων με θέμα την Καρδιαγγειακή Απεικόνιση (ευγενική χορηγία του ESCR), τα οποία εκδόθηκαν τον Οκτώβριο του 2018, σε συνεργασία της European Society of Radiology (ESR) και European Society of Cardiovascular Radiology (ESCR), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ακτινολογίας (IDoR), που είχε ως κεντρικό θέμα του 2018 την Καρδιαγγειακή Απεικόνιση.

Η Πρόεδρος και το Δ.Σ της Α.Ε.Β.Ε ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντος για την ενεργό συμμετοχή, εκφράζοντας την ικανοποίησή μας για την μοριοδότηση της Ημερίδας με 4 CME-CPD από τον Π.Ι.Σ και προσδοκώντας και στην περαιτέρω μελλοντική ενεργό συμμετοχή όλων.

new poster cardiac jpg

 Την αφίσα της ημερίδας μπορείτε να κατεβάσετε σε μορφή pdf πατώντας εδώ

FP1

FP2

 Το πρόγραμμα της ημερίδας σε μορφή pdf μπορείτε να το κατεβάσετε πατώντας εδώ (για αρχειοθέτηση και εκτύπωση). 

 Ακολουθούν φωτογραφίες της ημερίδας:

1  

2

3 

4    6    8   

9    11    32

12

 

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2019: ημερίδα της ΑΕΒΕ με θέμα ογκολογικής απεικόνισης. 

Ακολουθεί η αφίσα της ημερίδας και το αναλυτικό πρόγραμμα:

 POSTER JPEG
 
 
Μπορείτε να κατεβάσετε την αφίσα της ημερίδας σε pdf από εδώ
  
Ακολουθεί το πρόγραμμα της ημερίδας - ενημερωτικό φυλλάδιο: 
 
JPEG BROCHURE 1
 
JPEG BROCHURE 2
 
 
Μπορείτε να κατεβάσετε το φυλλάδιο της ημερίδας σε pdf από εδώ
 

27 -29/09/201 8 Cardiovascular MRI & CT with Clinical Correlation, Learn from the experts. Hands on Training and lecture.

 Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Θεσσαλονίκη για δεύτερη χρονιά η Διεθνής Επιστημονική Εκδήλωση με τίτλο:

     "Cardiovascular MRI & CT with Clinical Correlation, Learn from the experts Hands on Training and Lecture”

September 27th-29th, 2018, St. Luke's Hospital, Thessaloniki-Greece"

Ομιλητές και συμμετέχοντες εκπαιδευόμενοι (Ακτινολόγοι, Καρδιολόγοι, Τεχνολόγοι, Ακτινοφυσικοί, Πυρηνικοί Ιατροί, Μηχανικοί) από διάφορες χώρες (Ιταλία, Αυστρία, Γερμανία, Κροατία, Βουλγαρία, Σερβία, Ρωσία, Κύπρο, Ηνωμένο Βασίλειο, Dubai, Ιορδανία και φυσικά Ελλάδα) είχαν τη δυνατότητα, για σχεδόν 3 μέρες, με ένα ιδιαίτερα πλούσιο εκπαιδευτικά πρόγραμμα, να εμβαθύνουν σε διάφορα καίρια πεδία της Καρδιαγγειακής Απεικόνισης  (Cardiac MRI, Cardiac CT, TAVI, Mitraclip, Stress MRI, 3D Echo, Nuclear Medicine, Stress Echo, Coronary Angiography, 3D Printing, Mapping, CT FFR, IVUS) αποκομίζοντας σημαντική εμπειρία για την θέση και χρήση των σύγχρονων απεικονιστικών μεθόδων στη διερεύνηση των καρδιαγγειακών παθήσεων στην καθ' ημέρα κλινική πράξη , παίρνοντας παράλληλα πολύτιμες πληροφορίες για τις μελλοντικές εξελίξεις και εφαρμογές.

Επίσης πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση ενδιαφέροντων κλινικών περιστατικών με εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με την απεικονιστική προσέγγισή τους και την τελική διάγνωση και υπήρξε και η δυνατότητα hands-on εκπαίδευσης με εξειδικευμένο λογισμικό μετεπεξεργασίας των εικόνων.

Υπό την αιγίδα της Ευρωπαικής Ακτινολογικής Εταιρείας Καρδιαγγειακής Απεικόνισης (ESCR), την φροντίδα και συνδιοργανωτική επιμέλεια της Ακτινολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος, την θερμή φιλοξενία της Κλινικής "ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ" και την τεχνική υποστήριξη της Global Events έγινε ένα ακόμα σπουδαίο βήμα για την πρόοδο της Καρδιαγγειακής Ακτινολογίας και του επονομαζόμενου Heart Team!

Μείνετε συντονισμένοι για την επόμενη συνάντηση...

"Cardiovascular MRI & CT with Clinical Correlation, Learn from the experts Hands on Training and Lecture”

September 27th-29th, 2018

St. Luke's Hospital, Thessaloniki-Greece

...very excited for this very successful International Meeting that was recently held in Thessaloniki...Cardiac MRI, Cardiac CT, TAVI, Mitraclip, Stress MRI, 3D Echo, Nuclear Medicine, Stress Echo, Coronary Angiography, 3D Printing, Mapping, CT FFR, IVUS...all the modern Cardiac Imaging Techniques covered by speakers real experts in the field of Cardiovascular Imaging...the program also included interactive clinical cases & hands-on training with Circle Cardiovascular Imaging Inc...

Faculty and Participants from Italy, Austria, Germany, Croatia, Bulgaria, Serbia, Russia, Cyprus, United Kingdom, Dubai, Jordan and of course Greece!

Old friends, new friends, warm relationships, great atmosphere...

Radiologists, Cardiologists, Technicians, Physicists, Nuclear Medicine Physicians, Engineers...all for one goal...the Heart Team!

Special thanks to all of you, special thanks to the speakers for all their efforts, special thanks to our sponsors for the support and special thanks to the Director of St.Luke's Hospital Dr.Katsarkas Dimosthenis and the whole administration team for their positive spirit and the warm support!

Special thanks also to our technical team and to Global Events company for the perfect collaboration!

Proud to mention that the course was endorsed by the European Society of Cardiovascular Radiology (ESCR) and kindly co-organised by the Radiological Society of Northern Greece!

 

Stay up to date and see you next year...

Cardiac Radiology unites people!!!

 

18 . 03 . 201 8 Ημερίδα με θέμα " Ακτινολογικά Θέματα: Σκιαγραφικά - PACS" 

Porto Palace Hotel, Θεσσαλονίκη.

Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσε η Ημερίδα της ΑΕΒΕ στις 18.3.2018 στην Θεσσαλονίκη με τίτλο: «Ακτινολογικά Θέματα - Σκιαγραφικά PACS» που οργανώθηκε στ ξενοδοχείο Porto Palace.
Κατά τη διάρκεια τη Ημερίδας τιμήθηκε η Ελληνίδα Ακτινολόγος για την προσφορά της στους συνανθρώπους και στην επιστήμη της ακτινολογίας στο όνομα 9 Διευθυντριών Ακτινολογικών Εργαστηρίων Νοσοκομείων Βορείου Ελλάδος. Υπήρχε ιδιαίτερα σημαντική ανταπόκριση και συγκίνηση από τους παρευρισκόμενους. Παράλληλη πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.

30/6-2/7/17, 9ο Πανελληνίο Συνεδρίο Επεμβατικής Ακτινολογίας 
Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α) του ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη

 

14 . 5 . 2017 Ημερίδα με θέμα " Απεικονιστική Προσέγγιση Παθήσεων Μαστού, Προστάτου και Εγκεφαλικού Επεισοδίου"

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Ημερίδα της ΑΕΒΕ της 14.5.2017 στην γραφική, όσο και Ιστορική Καστοριά με τίτλο: « Καρκίνος του προστάτη, καρκίνος του μαστού και οξύ εγκεφαλικό επεισόδιο», παθήσεις που δημιουργούν καθημερινά διαγνωστικά προβλήματα στους απεικονιστές. 
Στην κατάμεστη φιλόξενη αίθουσα του ξενοδοχείου Limneon Resort της Καστοριάς τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση αρχικά χαιρέτησαν ο Δήμαρχος της πόλης κ. Αγγελής Ανέστης , ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Αντωνιάδης  Βασίλειος και ο πρόεδρος της ΑΕΒΕ καθ. Δημητριάδης Αθανάσιος. Στη συνέχεια έλαβε το  λόγο ο ιστορικός του Ιονίου Πανεπιστημίου κ. Ρ Μάντζιουρας  ο οποίος αναφέρθηκε στα ιστορικά ντοκουμέντα της πόλης.    
Η ανάπτυξη όλων των Επιστημονικών θεμάτων  της ημερίδας έγινε διεξοδικά και με γλαφυρότητα από έμπειρους αλλά και νεώτερους  απεικονιστές με ιδιαίτερη εξειδίκευση σ΄ αυτά, μέλη της ΑΕΒΕ αλλά και από ιατρούς ακτινοδιαγνωστές ΕΣΥ που προέρχονταν από το Ακτινολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Καστοριάς. 
Το Επιστημονικό μέρος της Ημερίδας έκλεισε ο καθηγητής κ. Σιαμπλής σχολιάζοντας με θετικότατο τρόπο όλους τους ομιλητές. 
Οι προσκεκλημένοι επισκέφτηκαν το σπήλαιο του Δράκου και το ιστορικό μοναστήρι της Παναγίας Μαυριώτισσας.  Στη συνέχεια από το Δήμο Καστοριάς παρατέθηκε γεύμα με μπουφέ σε όλους τους παρευρισκόμενους, τους διοργανωτές, τους ομιλητές αλλά και τα συνοδά τους μέλη, δίπλα στα νερά της λίμνης και κάτω από αιωνόβια πλατάνια. Ήταν άλλη μια εκδήλωση της ΑΕΒΕ που πιστεύουμε ότι ικανοποίησε απόλυτα όλους όσους την παρακολούθησαν.

Αφίσα Ημερίδας 
Πρόγραμμα Ημερίδας 

 
 3
 
 
 
17 . 9 . 2016 Ημερίδα με θέμα " Απεικονιστική Διερεύνηση Παθήσεων Θυροειδούς-Παραθυροειδών: Σύγχρονες Απόψεις"

Στις 17/9/2016 στο αμφιθέατρο του ΚΕΔΕΑ διοργανώθηκε η ΗΜEΡΙΔΑ ΑΕΒΕ με θέμα: "Απεικονιστική Διερεύνηση Παθήσεων Θυροειδούς-Παραθυροειδών: Σύγχρονες Απόψεις".

Αφίσα Ημερίδας 
Πρόγραμμα Ημερίδας 
    

1    

2

 

6 . 2 . 201 6 Ημερίδα με θέμα " Όγκοι Μυοσκελετικού Συστήματος: Απεικονιστικοί Προβληματισμοί"

Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο ΚΕΔΕΑ του Α.Π.Θ. στη Θεσσαλονίκη, η ημερίδα της ΑΕΒΕ με θέμα " Όγκοι Μυοσκελετικού Συστήματος: Απεικονιστικοί Προβληματισμοί".

Αφίσα Ημερίδας 
Πρόγραμμα Ημερίδας 

2016
   

21.3.2015 Ημερίδα με θέμα "Μετεκπαιδευτικά Μαθήματα Μαγνητικού Συντονισμού"
Το Σάββατο 21 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο ΚΕΔΕΑ του Α.Π.Θ. στη Θεσσαλονίκη, η ημερίδα της ΑΕΒΕ με θέμα "Μετεκπαιδευτικά Μαθήματα Μαγνητικού Συντονισμού". 

Αφίσα Ημερίδας 
Πρόγραμμα Ημερίδας 

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την ημερίδα θα βρείτε εδώ

27.9.2014 Ημερίδα με θέμα "Κεντρικό Νευρικό Σύστημα: Νεότερες Εξελίξεις στη Διαγνωστική"
Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο ΚΕΔΕΑ του Α.Π.Θ. στη Θεσσαλονίκη, η ημερίδα της ΑΕΒΕ με θέμα "Κεντρικό Νευρικό Σύστημα: Νεότερες Εξελίξεις στη Διαγνωστική". 

Αφίσα Ημερίδας 
Πρόγραμμα Ημερίδας


Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την ημερίδα υπάρχει επίσης εδώ

14.12.2013 Ημερίδα με θέμα  "Απεικονιστική διερεύνηση Νεφρικής Υπέρτασης, Παθήσεων κοιλιακής Αορτής"

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, η ημερίδα της ΑΕΒΕ με θέμα "Aπεικονιστική διερεύνηση Νεφρικής Υπέρτασης, Παθήσεων κοιλιακής Αορτής". 

Αφίσα Ημερίδας 
Πρόγραμα Ημερίδας   

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την ημερίδα υπάρχει στο προφίλ της ΑΕΒΕ στο flickr: http://www.flickr.com/photos/aeberad/sets/72157638755579365/

30.03.2013 Ημερίδα με θέμα "Σύγχρονα Θέματα Ακτινολογίας"

Το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, η ημερίδα της ΑΕΒΕ με θέμα "Σύγχρονα Θέματα Ακτινολογίας". 
Οι συμμετέχοντες στην ημερίδα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ομιλία του κ.Β. Νικόλτσιου, Δ/ντη Ιδρύματος Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα, με θέμα τους Βαλκανικούς ΑγώνεςΗ ημερίδα έκλεισε καλοσωρίζοντας τα νέα μέλη της ΑΕΒΕ.

Αφίσα Ημερίδας 
Πρόγραμα Ημερίδας    

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την ημερίδα υπάρχει επίσης στο προφίλ της ΑΕΒΕ στο flickr: http://www.flickr.com/photos/aeberad/sets/72157633270113611/

Ενημερωτικό Δελτίο: