Νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε.Β.Ε

Αγαπητά μέλη της Α.Ε.Β.Ε.,

Με ιδιαίτερη χαρά και εκτίμηση ανακοινώνουμε τα αποτελέσματα της πρόσφατης εκλογικής διαδικασίας.

Με σειρά ψήφων:

Στέφανος Φοινίτσης 42 (47%)

Βασίλης Ραφαηλίδης 29 (32%)

Δανάη Χουρμούζη 27 (30%)

Κατερίνα Ξυνού 26 (29%)

Αλέξανδρος Καλλιφατίδης 26 (29%)

Ελισάβετ Ψωμά 23 (26%)

Όλγα Νικολαΐδου 21 (23%)

Λουκάς Δαγδηλέλης 21 (23%)

Αλεξάνδρα Τσικρίκα 2 (2%)

Μετά από Συνεδρίαση, τα μέλη του Δ.Σ. ορίστηκαν ως εξής:

Στέφανος Φοινίτσης Πρόεδρος

Βασίλης Ραφαηλίδης Αντιπρόεδρος

Αλέξανδρος Καλλιφατίδης Γενικός Γραμματέας

Λουκάς Δαγδηλέλης Ειδικός Γραμματέας

Ελισάβετ Ψωμά Ταμίας

Δανάη Χουρμούζη Μέλος

Αικατερίνη Ξυνού Μέλος

Νικολαίδου Όλγα Αναπληρωματικό Μέλος

Τσικρικά Αλεξάνδρα Αναπληρωματικό Μέλος

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας προς όλα τα μέλη της Εταιρείας για την ενεργή συμμετοχή και τη δέσμευσή τους στην διαδικασία αυτή. Η συμμετοχή σας είναι αποδεικτικό της δέσμευσης και της εμπιστοσύνης σας στην αποστολή και τους στόχους της Εταιρείας μας.

Καθώς προχωράμε μπροστά, είμαστε ενθουσιασμένοι να συνεργαστούμε με τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα οποία έχουν εκλεγεί με την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σας. Είμαστε βέβαιοι ότι, με τη νέα δυναμική και τις φρέσκιες ιδέες που φέρνουν στο τραπέζι, θα ενισχύσουμε περαιτέρω την πρόοδο και την ανάπτυξη της Εταιρείας μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τα απερχόμενα μέλη του Συμβουλίου για την αφοσίωση, το πάθος και την εργατικότητα που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της θητείας τους. Η συνεισφορά σας ήταν ανεκτίμητη και έχει βοηθήσει στο να διαμορφώσει την τρέχουσα πορεία της Εταιρείας μας.

Ενώ καλωσορίζουμε τα νέα μέλη, θα θέλαμε επίσης να τους ευχηθούμε καλή δύναμη και επιτυχία στους νέους τους ρόλους. Είμαστε αισιόδοξοι ότι, μαζί, θα εργαστούμε αρμονικά για να επιτύχουμε τους στόχους μας και να υπερβούμε τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας. Ευχαριστούμε για τη συνεχή στήριξη και την πίστη σας στην Εταιρεία μας. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε αυτό το ταξίδι μαζί, με συνεργασία, δέσμευση και καινοτομία.

Με εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο