Ημερίδα ΑΕΒΕ - Επίκαιρα Ακτινολογικά Θέματα: Η υπερηχογραφία στην καθημερινότητα του Ακτινολόγου το 2023

Το Σάββατο 18.2.2023 στο αμφιθέατρο του ΚΕΔΕΑ πραγματοποιήθηκε με επιτυχία εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα «Η υπερηχογραφία στην καθημερινότητα του Ακτινολόγου το 2023», που διοργανώθηκε από την Ακτινολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος.

imerida 1

Την ημερίδα παρακολούθησαν 92 συνάδελφοι, ειδικευόμενοι και ειδικοί Ακτινολόγοι και φοιτητές Ιατρικής. Οι ομιλητές ανέπτυξαν με πληρότητα και αρτιότητα τα θέματα της ημερίδας, τα οποία αφορούσαν στις υπερηχογραφικές εξετάσεις και τεχνικές που πρέπει να γνωρίζει ο σύγχρονος Ακτινολόγος Ιατρός.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της ημερίδας:
DORMED HELLAS
GE Healthcare
MEDWORKS
SYN LAB
ΒΙΑΝ ΑΕ

imerida 2

Μπορείτε να βρείτε σε μορφή pdf την αφίσα πατώντας εδώ και το πλήρες πρόγραμμα της ημερίδας πατώντας εδώ.

Στα πλαίσια της ημερίδας έλαβε χώρα η τελετή αναγόρευσης σε Επίτιμα Μέλη της Ομότιμης Καθηγήτριας Ακτινολογίας Ιππολύτης Οικονόμου και του Ακτινολόγου Διευθυντού ΕΣΥ Dr. Δημητρίου Ραφαηλίδη για την πολυετή προσφορά τους στην Ακτινολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος. Κατά την απόδοση της ιδιότητας του επιτίμου μέλους απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες από τον πρόεδρο της ΑΕΒΕ Dr. Ευάγγελο Δεστάνη.

Στο τέλος της ημερίδας έγιναν επιμορφωτικά φροντιστηριακά μαθήματα hands-on με εξειδικευμένους εκπαιδευτές Ακτινολόγους, σε σύγχρονης τεχνολογίας μηχανήματα, τα οποία παρακολούθησαν κατόπιν εγγραφής πολλοί συνάδελφοι.

imerida 5

Εγγραφείτε στο newsletter της ΑΕΒΕ
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος